Toimikauden 2000 – 2002 toiminta

Jäsenmäärä: Sukuseuraan kuuluu 300 jäsentä ja jäsenmaksu on ollut ko kaudella 150 mk jäsen ja sukuun kuulumattoman perheenjäsenen jäsenmaksu 50 mk.

Hallitus: Puheenjohtaja Reino Kaunisto, varapuheenjohtaja Juhani Vihervirta, sihteeri Eila Nummila, rahastonhoitaja Leena Elers, tiedottaja Mervi Koivulahti, jäsen Ilkka Vainio. Hallitus on kokoontunut kauden aikana yhteensä 9 kertaa.

Tilintarkastus: Tilintarkastajina ovat toimineet Olavi Ala-Nissilä ja Pekka Levonen. Tilit on tarkastettu ja hyväksytty vuosittain. Kirjanpito siirrettiin Aino Määtälle.

Tiedotus: Elers viesti on ilmestynyt kaksi kertaa vuodessa jäsenille. Web-sivut on avattu internettiin Suomen sukuseuran kautta

Muu toiminta: Sukukirjaa valmistui 1000 kpl ja sitä on myyty n. 750 kpl. Sukukirjasta tehtiin cd-romppu. Sukuseuralle on valmisteilla myyntiin logolla varustettu avaimenperä ja rannerengas uutena tuotteena. Näiden lisäksi myynnissä edelleen rintamerkki, sukuviiri ja pöytästandardi. Jäsenille järjestettiin kirjoituskilpailu suvun historiaan liityvästä aiheesta. Suvun tutkimusta on jatkettu edelleen ja on kertynyt 2000 uutta nimeä. Elers-arkistoa on kerätty ja sitä hoitaa Juhani Vihervirta. Arkisto on saanut mm. kirjalahjoituksia. Sukukokous pidettiin Kokemäellä heinäkuussa 2002.