Verkkokokousjärjestelmän käytön koulutus

Hyvä Loimaan seudulla toimiva yhdistys!

Olemme Elersien sukuseuran toiminnassa todenneet, että verkkokokousjärjestelmän avulla on mahdollista järjestää erilaista toimintaa mutta verkkokokousjärjestelmän käyttö vaatii tukea varsinkin alkuvaiheessa.

Elersien sukuseura on saanut rahoituksen hankkeeseen, jonka tavoitteena on parantaa yhteisöllisyyttä ja kehittää uusia toimintamuotoja verkkokokousjärjestelmää käyttäen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhdistyksenne voi ilman kustannuksia kokeilla verkkokokousjärjestelmän (Zoom) käyttöä sekä saada tukea ja koulutusta sen käyttöön. Hanke jatkuu kesäkuuhun 2022 saakka.

 Verkkokokousjärjestelmää voi käyttää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Yhdistyksen hallituksen tai jäsenistön kokous
  • Verkkotapahtuma
  • Yhdistyksen järjestämästä näyttelystä tai muusta tilaisuudesta voidaan tallentaa video, jota voidaan näyttää verkkokokousjärjestelmällä ja osallistaa muitakin kuin paikan päälle päässeitä
  • Uusien toimintamuotojen kokeilu esimerkiksi kotiseutumatka etänä, muistelukerho tai ystävätapaaminen
  • Yhteistyö eri yhdistysten välillä tai muulla paikkakunnalla toimivien yhdistysten välillä

Järjestämme infotilaisuuden hankkeeseen liittyen sunnuntaina 3.10.2021 klo 19.00 verkossa. Infotilaisuudessa käydään läpi hanke sekä käytännön vinkkejä yhdistykselle verkkokokousjärjestelmän käyttöön  kuten virallisen kokouksen järjestäminen.  

Mitä osallistuminen edellyttää yhdistykseltä?

Saamme tukea hankkeeseen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Verkkokokousjärjestelmän käytöstä tai koulutuksesta ei tule kustannuksia yhdistykselle. Rahoitusehtojen mukaan meidän on saatava tietoa verkkotapahtumien osallistujista, jotta voimme kerätä hankkeen rahoituksen edellyttämät tiedot. Tietoja osallistujista ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Yhteydenotot ja ilmoittautuminen infotilaisuuteen elersien.sukuseura@gmail.com

 tai puheenjohtaja Mervi Koivulahti, 040-522 4827.